Untuk sebarang masalah sila klik butang Hubungi Kami di Menu bahagian Atas atau email ke admin@komuniti2u.com

1. Jika berminat untuk iklan disini, sila hubungi pihak admin

2. Juga, jika berminat memiliki website Autodownline seperti ini. Hubungi Kami Untuk Harga.

 

 

Selamat Datang

ke komuniti2u.com

Tahniah diucapkan kepada anda kerana berjaya menemui laman yang boleh mengubah kehidupan anda. Bisnes ini adalsh bisnes nyata (real business) dan ianya bukan bermusim seperti program komuniti konvensional lain yang berteraskan pusingan income dengan konsep 'derma' atau seangkatan dengan nya.

 

Kami adalah ahli atau selaku pengedar simkad prabayar Tone Plus yang pastinya tidak bermusim dan bakal menjana income untuk ahli bulan demi bulan walaupun anda tidak berbuat apa-apa.

 

Dengan hanya mendaftar di laman ini, anda layak menerima komisyen seperti di jadual berikut walaupun anda tidak membayar apa-apa (sebagai Ahli Percuma) di laman ini.

 

 

  Komisyen di Bayar
Level 1 RM15.00
Level 2 RM3.00

 

 

 

Sebagai contoh, anda daftar dan anda akan menerima URL link tajaan anda. Anda sebarkan atau promot link anda kepada rakan-rakan anda melalui media sosial seperti Whatsapp, Facebook dan lainnya. Sekiranya terdapat 20 rakan mendaftar melalui link anda dan 2 daripadanya menyertai program Tone Plus dengan membeli simkad, maka anda akan menerima komisyen RM15 x 2 iaitu RM30. Seterusnya, jika rakan anda pula memperolehi 2 rakan yang sertai dengan membeli sim tadi, maka rakan anda akan menerima RM15 x 2 iaitu RM30 manakala anda akan menerima RM3 x 2 iaitu RM6 iaitu income bagi level 2 walaupun anda hanya ahli percuma di web ini iaitu tanpa menyertai atau membeli simkad Tone Plus.

 

 

Segera daftar dan mulakan promote link anda untuk meraih pendapatan tanpa modal.

 

>> daftar sekarang <<

 

 

Tunggu...

 

Bagi mencapai impian anda berpanjangan, kami sarankan anda menyertai program menjana pendapatan pasif melalui simkad TonePlus.

 

Apa kelebihan menyertai TunePlus melalui laman ini? Anda bakal menerima 4 downline secara giliran tanpa anda menaja. Anda akan dinaiktaraf ke laman autodownline toneplus kami. Anda hanya menukarkan sim anda ke sim Tone Plus dan guna seperti biasa dan dalam 3,4 bulan mendatang, anda bakal menerima downline yang akan meledak akaun bank anda kerana downline anda juga bakal menerima 4 downline secara giliran seterusnya. (Ingat, rezeki Allah yang tentukan. Ada, maka ada lah ia, tiada, maka tiada lah ia. Yang penting kita perlu berusaha).

 

 

Setelah anda dinaiktaraf, anda akan didaftarkan ke satu lagi laman web kami di sini dimana, ia menggunakan sistem force matrix 4 kaki. Setiap ahli disetkan menerima 4 ahli spillover secara automatik. Ini memungkinkan setiap ahli menerima 4 downline bagi setiap simkad mereka.

 

Ringkasan Carta Alir Program Komuniti2u

 

Mencari Prospek (Laman Ini) --> Ahli Berbayar (VIP members) di daftar ke toneplus.komuniti2u.com(untuk agihan oleh spillover sistem)  dan kemudian didaftarkan Simkad Ahli VIP ke ToneGroup System setelah dikenalpasti dibawah siapa ahli baru akan ter'spillover'. Agihan adil samarata oleh sistem mengikut siapa dulu didulukan mendapat downline.

 

Program Tone Plus menetapkan setiap ahli memperkenalkan 4 rakan bagi melayakkan ahli menerima komisyen topup rangkaian nya sebanyak 13% dari jumlah topup bulanan mereka. Anda akan menerima 13% bulanan hasil topup rangkaian anda bulan demi bulan selagi mereka topup. Tahukah anda dengan kuasa 4 downline ini, akan berkembang saban hari, minggu atau bulan dan seterusnya dan anda menerima 13% sejauh mana pun rangkaian anda berkembang atau lebih mudah dikatakan, 13% secara infiniti.

 

 

 

 

Segera bertindak, kerana duit amat diperlukan untuk kehidupan waktu kita sihat, APATAH LAGI waktu kita tidak sihat.

 

Kita meninggalkan org tersayang 1 hari untuk outstation, kita akan bekalkan duit kepada mereka untuk perbelanjaan 1 hari. Meninggalkan mereka 7 hari, kita bekalkan perbelanjaan 7 hari. Bagaimana jika meninggalkan mereka selamanya, apa bekalan yang kita tinggakkan? Pendapatan dari program Tone Plus ini boleh diwarisi kerana income berterusan secara infini ini terus terjana walaupun kita sudah meninggalkan yang tersayang.

 

LIHAT NI - Polisi Insurans eTiQa Takaful Sebenar

Jika anda berumur dalam 40 ke 50an tahun, dan mengambil polisi khairat kematian bernilai RM25k, anda perlu menyumbang sebanyak RM100 setiap bulan. Ya, RM100 setiap bulan hanya untuk khairat kematian.

TETAPI

Bagi semua ahli Tone Plus, anda dilindungi

A. PEMBEDAHAN
B. KEHILANGAN
C. MOGOK , RUSUHAN DAN KEKECOHAN AWAM
D. PEMBUNUHAN , SERANGAN ATAU DICULIK
E. RAMPASAN
F. AKTIVITI SUKAN AMATUR
G. LEMAS
H. GIGITAN ULAR , SERANGGA BERBAHAYA ATAU KERACUNAN MAKANAN
I. CACAT KEKAL
J. KEMATIAN

bernilai sehingga RM50,000.00 secara percuma dengan hanya

Topup Minima Rm50 Sebulan
Terima Aktif Perlindungan Dibulan Hadapannya.

 

Anda dapat apa yang saya maksudkan? Bulanan RM50 bukan kita buat sumbangan untuk insurans tetapi kegunaan topup bulanan kita dan lihat juga nilai dilindungi, sekali ganda juga termasuk kos perubatan.

 

Jangan berlengah. Daftar sekarang dan mulakan azam anda dari sini. Anda boleh menjana tanpa modal dengan menjadi ahli percuma, kumpul modal atau dapatkan 5 ahli berbayar dan PM admin dan anda layak dinaiktaraf walaupun hakikatnya anda mendapat komisyen RM15x5=RM75. Admin akan mengira anda layak mendapat RM20x5=RM100 iaitu harga untuk naiktaraf dengan membeli simkad Tone Plus.

 

Satu lagi perkara yang sememangnya sifat kita termasuk kami, apabila kita sudah melihat orang lain berjaya, ketika itu lah kita berkobar-kobar ingin mencuba. Maka, di sini lah pilihan tepat mengapa anda perlu join rangkaian kami melalui sistem yang kami bangunkan untuk mendapatkan downline anda.

Anda hanya guna simkad Tone Plus ini seperti juga bagaimana anda mengguna simkad anda sekarang. Anda nak topup RM10, RM20  sebulan itu atas anda macam juga anda topup sebelum ini kerana anda tidak semestinya perlu tetap topup RM30 sebulan kecuali lah jika anda sudah ada downline nanti kerana syarat layak untuk dapat kominsyen, kita mestilah topup sekurang-kurangnya RM30 sebulan.

Pada ketika itu lah anda akan mudah untuk mencari downline kerana anda sudah ada bukti income anda. Tunjuk saja akaun anda dari telefon bimbit anda kepada prospek anda, maka mulut ke mulut akan tersebar bahawa anda ada caranya. Anda daftarkan rakan anda di laman ini kerana lama in seperti yang kami nyatakan di atas, kami melakukan sistem spillover 4 kaki, dimana setiap ahli disetkan untuk mendapat 4 ahli.

 

Itulah stratigi kami, kami akan berusaha supaya rakan-rakan di bawah kami akan mendapat sedikit income dan mereka pula akan mengambil alih tugas-tugas kami untuk mengajak rakan-rakan lain menyertai rangkaian ini dan akan terus spillover dan proses ini berulang level demi level.

Jangan taja rakan anda secara sendiri kerana adakah mereka nanti dijamin boleh mencari downline? Ini akan merenggangkan persahabatan atau pasti kita rasa kesihan kerana sudah hampir setahun mereka masih belum mendapat apa-apa, MELAINKAN anda sudah bersedia dan berkemampuan untuk memimpin rangkaian anda. Itu fasa 2, nanti kita hurai panjang lebar tentang anda jadi leader rangkaian anda. Kami boleh design laman auto downline untuk anda. Fuhss, itu jauh lagi boss, kita buat ini dulu.

 

Anda hanya guna macam biasa cuma anda mungkin rasa harga permulaan agak mahal berbanding simkad baru dikedai. Harga simkad ini RM98.60, tersedia RM30 kredit, ada data 1GB. 1GB tu dah dalam RM20 ke RM30 jugak kalau kita beli data. Maka dah RM60, Bakinya adalah untuk sistem dan peluang bisnes kita.

Banyak lagi manafaat yang tidak terdapat pada simkad biasa.

 

 

 

 

 

Tebus Mata Ganjaran Topup Anda Dengan Pelbagai Hadiah Menarik Secara Percuma Seperti Smart Phone, Tiket Wayang, Tiket Konsert dan Banyak Lagi....

 

 

 

Tebus Mata Ganjaran Topup Anda Dengan Tiket Penerbangan AirAsia Secara Percuma Ke Destinasi Pilihan Anda

 

 

 

Nikmati Diskaun Sehingga 30% Penginapan Di Semua Cawangan Tune Hotel (kadar korporat)

 

 

 

 

Nikmati Perlindungan PA Insurans (Etiqa Takaful) Bernilai RM50,000.00 Dengan Topup Minimum RM50 Sebulan Secara Percuma.

 

 

 

 

Kekalkan Nombor Lama Anda Dan Berpeluang Untuk Menangi Cabutan Bertuah Seperti Kereta, Motosikal dan Wang Tunai.

 

 

 

 

Nikmati Voucher Pakej Umrah Bernilai RM5,000.00 secara Percuma.

 

 

 

 

Nikmati Pakej Percutian Ke Luar Negara Secara Percuma.

 

 

 

JOM..., Ramai rakan-rakan yang dah lama expired Tone Excel, jom ikut kami, kita buat Tone Plus pulak. Syarikat induk yang sama iaitu Tune Group tapi sistem yang berlainan. . Mula dari sekarang....

 

Daftar Percuma

 

 

 

 

Ayuh, Sediakan Payung, Kita Berdepan Dengan Ekonomi Merudung. Jangan Bertangguh. Mulakan Sekarang..

 

 

 

KUALA LUMPUR 29 Ogos – CIMB Group Holdings Bhd. (CIMB Group) menutup 23 cawangannya sebagai langkah mengurangkan perbelanjaan operasi dan juga menumpukan kepada perkhidmatan perbankan digital.

Ketua Eksekutif Kumpulan CIMB Group, Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata, sejak Ogos 2015, sebanyak 22 cawa­ngan CIMB Bank di seluruh Malaysia telah ditutup dan satu lagi akan ditutup menjelang akhir 2016.

Katanya, semua kakitangan terlibat telah dipindahkan ke cawangan lain dan pihak bank tidak bercadang untuk membuka cawangan baharu berikutan peng­optimuman digital adalah cara untuk mengukuhkan kedudukan pasaran.

“CIMB Group sedang giat memanfaatkan teknologi bagi me­ningkatkan jumlah pelanggan dan pelan rasionalisasi cawa­ngan adalah berdasarkan konsep mudah untuk diakses.

“Kebanyakan pelang-gan kini lebih selesa dengan teknologi dalam menjalankan urusan perbankan dan kami perlu peka de­ngan trend ini dalam memenuhi permintaan,” katanya kepada pemberita selepas meng­umumkan keputusan kewangan separuh pertama 2016 di sini hari ini.

Yang turut hadir, Ke­tua Pegawai Kewangan Kumpulan CIMB Group, Shahnaz Jamal.

CIMB Group mencatatkan pe­ningkatan untung bersih seba­nyak 1.7 peratus kepada RM1.67 bilion bagi enam bulan pertama ber­akhir 30 Jun 2016 berbanding RM1.66 bilion pada separuh pertama tahun lalu.

Jumlah pinjaman kumpulan berkembang sebanyak 6.6 peratus tahun ke tahun didorong oleh perbankan pengguna manakala jumlah deposit meningkat 7.1 peratus tahun ke tahun.

Menurut Tengku Zafrul, CIMB Group menyemak semula sasaran pertumbuhan pinjaman tahun ini daripada 10 peratus kepada antara enam hingga tujuh peratus sejajar dengan persekitaran operasi semasa yang mencabar.

“Kumpulan juga menyemak semula unjuran pulangan ke atas ekuiti (ROE) daripada 10 peratus kepada sembilan peratus seiring dengan jangkaan pasaran,” tambah beliau.

 

 

Perkongsian

Ringgit Malaysia dijangka jatuh lebih rendah kepada RM 4.50 pada akhir September ini serta Ringgit tidak digunakan sebagai mata wang untuk perdagangan dalam pertukaran saham dunia. Ringgit akan pulih apabila kerajaan membuat pengurangan seterusnya eksport minyak mentah atas sebab bekalan. Semua orang perlu mengambil langkah berjaga-jaga kerana ini ialah satu malapetaka ekonomi yang sedang dihadapi. Simpanan Bank Negara hanya RM101 bilion pada masa ini, sedangkan hutang telah melampaui kepada Rm 614,880,270 bilion. Ini bermaksud setiap warganegara mempunyai satu hutang percukaian Rm18,835. Nasihat yang boleh dikongsi bersama,.. buat masa ini hentikan melabur dalam mana-mana usaha niaga, harta atau kereta. Wang tunai yang ada di tangan adalah lebih selamat.. sebagai persediaan dalam menghadapi bencana ekonomi yang sedang dan akan melanda.

''World Economic Analyst'', menurut Penganalisa Ekonomi Dunia, meramalkan dalam masa 3 bulan berikut ini, ekonomi Malaysia.. akan jatuh. Pasaran saham & nilai matawang akan mengalami satu kejatuhan yang agak menjunam secara drastik.

Ini adalah disebabkan tinjauan ekonomi negatif dunia bagi tahun 2017.

Harga minyak mentah akan jatuh terhempas disebabkan penawaran berlebihan. Kerana rakyat Amerika mengepam minyak mentah berlebihan. Alasan-alasan:
i) melukakan ekonomi orang Rusia dan mata wangnya sedangkan orang Rusia ialah no1 dunia.
ii) ISIS pula terpaksa membiayai kelangsungan hidup mereka dengan menjual minyak mentah dengan lebih murah yang diseludup dari Syria & Iraq maka berlakulah kebanjiran pasaran minyak..

Pengeluaran minyak Malaysia akan terkesan oleh hal yang demikian...selain ketidakpastian politik semasa dan rasuah yang melemahkan semangat pelaburan asing...

Dunia telah menganggap Malaysia sebagai no.1 untuk :
i) Rasuah & Skandals serta pemalsuan kewangan dalam pengubahan wang haram.

Jadi sahabat-sahabat saya yang kasihi, ambillah tindakan sederhana dan selesa dalam membelanjakan wang secara bijaksana. Simpan Wang anda untuk hari kesukaran. Kerana kita sedang menuju ke hari-hari yang sukar dan penuh liku. Perjalanan akan menjadi sukar & tidak dapat diduga. Ini akan tertimpa ke atas kita semua, tanpa sedar, tanpa menghiraukan sama ada anda kaya atau miskin.
sumber http://www.therakyatpost.com/…/maybank-closing-branches-wi…/

 

[BELAKANG TABIR]